Banner

Dimphy van Oss

Even voorstellen: Longfysiotherapeut Dimphy van Oss

Dimphy van Oss is afgestudeerd als fysiotherapeut en is sinds 2017 gecertificeerd als longfysiotherapeut. Daarnaast is zij bijna afgestudeerd als bekkenfysiotherapeut. Daarnaast heeft zij trainingen gevolgd op het gebied van dysfuncties bekken en lage rug, COPD, shockwave en kinesiotape.

 

Zij is nu bij ons werkzaam als een kundig en enthousiast algemeen fysiotherapeut, longtherapeut en master bekkenfysiotherapeut in opleiding. Zij houdt ervan om multidisciplinair samen te werken om zo haar kwaliteiten nog beter te kunnen toepassen.

Dimphy is een sportief iemand die zich altijd al geïnteresseerd heeft in het bewegend functioneren van de mens. De combinatie met bekkengerelateerde klachten is het vlak waarin zij graag te werk gaat. Naast haar werk als fysiotherapeut rijdt zij professioneel paard. Hierdoor is ook haar affiniteit met sportgerelateerde bekkenklachten ontstaan zodat zij zich later graag nog meer wil gaan verdiepen in ruitertraining.

Naast paardrijden vindt zij het in haar vrije tijd leuk om dingen te doen met vrienden en gaat zij graag op pad met haar hond.