Voor jou!

Voor jou!

Voor iedereen, dus ook voor jou! Wij vinden het belangrijk dat iedereen - juist ook nu in onze 1,5 meter afstandsmaatschappij - toegang houdt tot (fysio)therapie. Je kunt dus met al je beweegvragen terecht bij onze fysiotherapeuten, gespecialiseerde fysiotherapeuten en andere paramedici, zoals de ergotherapeut, diëtist, logopedist of kindertherapeut. Op afstand kun je jouw vragen aan hen voorleggen en voorzien ze je van advies, oefeningen. Voorbeelden van vragen die aan ons gesteld worden zijn:

 

  • Ik heb zo’n last van mijn rug. Wat kan het zijn en wat kan ik het beste doen?
  • Nu ik thuis werk, heb ik ineens klachten aan nek en schouders. Hoe kan ik dit het beste oplossen?
  • Ik ging net door mijn enkel… wat nu?
  • Ik ben ziek geweest en wil mijn kracht en conditie opbouwen, hoe doe ik dat?
  • Mijn moeder kan door haar chronische klachten de deur niet uit, maar moet in beweging blijven. Welke oefeningen kan ze thuis doen?
  • Mijn kind heeft een motorische achterstand, hoe kunnen we in de crisistijd toch de motoriek blijven stimuleren?
     

Natuurlijk is het fijn als je gewoon naar de praktijk zou kunnen om daar jouw klachten te bespreken en behandeld te worden. Toch kunnen we op afstand veel betekenen. De fysiotherapeut kan door gericht vragen te stellen je klacht al goed in beeld brengen. Als het alsnog nodig is om een huisarts om aanvullend onderzoek te vragen, dan zal de therapeut dit ook met je bespreken en desgewenst begeleiden. 

 


Naar boven