De fysiotherapeut online bij u in de huiskamer

Zo werkt Fydio

De fysiotherapeut in je huiskamer: online fysiotherapie

Op dit moment is het niet vanzelfsprekend dat je naar de fysiotherapeut kunt. Slechts in zeer uitzonderlijke gevallen mogen fysiotherapeuten en paramedici hun cliënten behandelen op een praktijklocatie of aan huis. Toch zijn er heel veel mensen die fysiotherapie nodig hebben. Fydio is er voor iedereen! Want eerste hulp, een goed advies, bruikbare oefeningen en meedenkende professionals, dat kan ook op afstand! Blijf dus niet lopen met zorgen, pijn of bij twijfels over de juiste aanpak van je klachten. Wij staan voor je klaar. Online, op afstand… maar toch heel dichtbij. Zorg zoals je dat mag verwachten. Met aandacht en de benodigde tijd. Wees welkom… telefonisch of online.

 

Hoe werkt Fydio?

Online contact met je therapeut

Wat je nodig hebt is een computer met microfoon en webcam. Tablet of telefoon kan ook, maar biedt minder interactieve functies. Je krijgt dan een link van ons om in te loggen voor het consult.

 

Kosten vergoed

Ben je voor behandeling verzekerd? De zorgverzekeraar vergoedt dan ook de kosten voor online therapie. Onze assistentes kunnen checken of je verzekerd bent. Bel dus gerust.

 

Eenvoudig

Geen ingewikkelde software. Wij leggen eenvoudig verbinding met je. 

 

Een afspraak met de fysiotherapeut of gespecialiseerde fysiotherapeut

Een-op-een behandeling. Op maat.

 

Veilig

De verbinding die wij met je leggen is veilig en met alle zorg voor privacy (AVG) en zorgwetgeving. Wij werken voornamelijk met de videobelfunctie via onze Afsprakenapp, een speciaal voor de zorg ontworpen oplossing voor videobellen.

 

Je kunt weer vooruit

Eerlijk en deskundig advies en oefeningen afgestemd op jouw situatie. Wij gebruiken onze database met passende oefeningen zodat je thuis aan de slag kunt.

 


Naar boven