Banner

Tess Sanders

Even voorstellen:
Ergotherapeut en Handtherapeut Tess Sanders

Tess Sanders werkt als ervaren en kundige ergotherapeut en handtherapeut. Het gevoel van zelfstandigheid, dingen zelf kunnen ondernemen en beslissen zijn voor haar belangrijke dingen in het leven. Omdat zij in haar werk en privéleven merkte dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is, wilde ze ondersteuning bieden aan iedereen die dat nodig heeft om een gevoel van zelfstandigheid te geven en te zorgen dat de kwaliteit van leven verbetert. Dit is de reden om te kiezen voor het mooie vak van ergotherapeut en dit geeft haar de kans mensen te ondersteunen in het herpakken van voor hen belangrijke dagelijkse activiteiten.

Het spreekt Tess enorm aan mensen in hun eigen thuissituatie te ondersteunen, zodat wij ervan overtuigd zijn dat ook zij u (online) goede ondersteuning kan bieden. Zij heeft ook de opleiding handtherapie gevolgd, omdat het werken met handen zo belangrijk is.
 

Daarnaast werkt Tess als EDOMAH-therapeut (Ergotherapie bij ouderen met dementie en hun mantelzorger). Het werken met deze doelgroep vindt zij belangrijk door de diversiteit van de problematiek, maar ook door het feit dat er steeds meer druk op mantelzorgers gelegd wordt .
 

In het dagelijks leven doet ze veel aan sport met een voorkeur voor hardlopen. Zij gaat er graag op uit om leuke dingen doen met haar gezin, vriendinnen of natuurlijk

haar familie.